Depunere contestații -CONCURSUL DE OCUPARE A POSTURILOR/CATEDRELOR VACANTE/REZERVATE DIN ÎNVĂȚĂMÂNTUL PREUNIVERSITAR – 12 iulie 2023

Referitor la depunerea contestațiilor la proba scrisă,

 

Contestațiile se depun, în scris, la sediul Inspectoratului Școlar Județean Bistrița-Năsăud după următorul program:

  • În data de 18 iulie 2023, până la ora 21;
  • În data de 19 iulie 2023, până la ora 12.

Transmiterea contestațiilor la inspectoratul școlar se poate realiza și electronic(scanat), prin poșta electronica, la adresa titularizare2023@isjbn.ro în data de 18 iulie 2023 și în data de 19 iulie 2023 până la ora 12.

În contestație candidatul precizează următoarele informații: județul, nr. și denumirea centrului de concurs, numele și inițiala tatălui, prenumele, codul numeric personal, disciplina la care a susținut proba scrisă în cadrul concursului și nota contestată, adresa de email, numărul de telefon și denumirea uneia dintre instituțiile/unitățile de învățământ absolvite.

Contestația la proba scrisă se depune la inspectoratul școlar personal de către candidat sau prin împuternicit, acesta din urmă prezentând procura notarială în original.

Candidatul anexează la contestația depusă/transmisă la inspectoratul școlar și o copie a buletinului/cărții de identitate. Nu pot fi contestate lucrările scrise ale altor candidați.

Rezultatele finale se vor afișa în data de 26 iulie 2023.

 

  • Modelul cererii de contestație o gășiți atașată.

 

Comisia județeană de organizare și desfășurare a concursului

Documente atașate Dimensiune fișier
Model contestație_TIT_ 2023.docx12.75 KB
  Autor: Admin ISJBN
  Data: 14/07/2023
  Categorie: Mobilitatea personalului didactic Titularizare
  Vizualizări: