SĂPTĂMÂNA EUROPEANĂ A COMPETENȚELOR PROFESIONALE 14-18 OCT.2019

 ANPCDEFP sărbătorește în perioada 14-18 octombrie 2019, alături de restul Europei, ediția a-IVa a Săptămânii Europeane a Competențelor Profesionale. Cei care organizează evenimente, ca parte a Săptămânii VET, le pot înregistra aici:  European Vocational Skills Week 2019: "Discover your Talent!"

 

În acest an, ANPCDEFP inițiază și o expoziție la sediul său pentru proiectele implementate sau în curs de implementare. Pentru ca proiectul să fie prezent la această expoziție, beneficiarii trebuie sa ne trimita materiale relevante de diseminare a proiectului, numai în format electronic, la adresa de email proiecte.mobilitati@anpcdefp.ro.  Aceste materiale pot include: postere, prezentări, poze din timpul stagiului, afișe, prezentări narative ale proiectului, feedback de la participanți etc.

 

 Pagină de facebook unde puteți să promovați, la nivel national, activitățile pe care le organizați în timpul Săptămânii VET, precum și rezultatele proiectelor din domeniul VET. Pagina poate fi găsită la adresa: Săptămâna europeană a competențelor profesionale

 

Pe această pagină puteți încărca materiale de diseminare, urmând ca, după ce acestea sunt aprobate în prealabil de administratorii paginii, să devină vizibile pe facebook.

  Această pagină este disponibilă până la sfârșitul anului. 

Pentru ca ceea ce publicați pe pagină devine vizibil, asigurați-vă că materialele respecta regulile de mai jos:

-         Conțin numărul și titlul proiectului,

-         Sunt menționate organizația sau organizațiile beneficiare (pentru consorții),

-         Există o descriere foarte pe scurt, cu diacritice, a proiectului, obiectivele acestuia și rezultatele sale,

-         Sunt câteva rânduri despre ce face ca acest proiect să fie special,

-         Link-ul către website-ul proiectului este prezent.

 

  Autor: Admin ISJBN
  Data: 30/09/2019
  Categorie: Proiecte educaționale
  Vizualizări: