Informații referitoare la accesarea granturilor în cadrul PNRAS

INFORMAȚII REFERITOARE LA ACCESAREA GRANTURILOR ÎN CADRUL PROGRAMULUI NAȚIONAL DE REDUCERE A ABANDONULUI ȘCOLAR

 

            În atenția unităților de învățământ gimnazial de stat cu risc ridicat și mediu de abandon și părăsire timpurie a școlii (PTȘ), eligibile în cadrul Schemei de Granturi PNRAS (lista școlilor eligibile în cadrul rundei 1 a fost aprobată prin OME nr. 3.319/01.03.2022). Ghidul conține informațiile specifice necesare în vederea lansării apelului de proiecte Schema de granturi PNRAS - runda 1, respectiv: modalitatea de completare și de depunere a cererii de finanțare, condiții de eligibilitate, criterii de evaluare, descrierea etapelor de verificare administrativă și evaluare a proiectelor.

Cererea de finanțare se depune în format electronic, accesând  https://uefiscdi-direct.ro, secțiunea Sign Up. Pentru că procesul de înregistrare necesită o adresă de e-mail, se recomandă utilizarea adresei școlii sau e-mail-ului menționat în declaratia de disponibilitate (a reprezentantului legal sau a persoanei de contact care a completat docuemntul)

 

Sistemul informatic de depunere a aplicațiilor va fi deschis în data de 2 martie 2022 şi se va închide în data de 13 martie 2022, ora 16:00

Important! Unitățile de învățământ incluse în Lista 2_eligibile pentru intervenție PNRAS – NU COMPLETEAZĂ CEREREA DE FINANȚARE PENTRU ACCESAREA GRANTURILOR!

  Autor: Admin ISJBN
  Data: 03/03/2022
  Categorie: Informații generale
  Vizualizări: