Caravana de Training Ateliere de Vară Șotron 2018

Asociația OvidiuRo organizează, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județen Bistrița-Năsăud, în perioada 21-22 iunie, începând cu orele 9,00 Caravana de Training Ateliere de Vară Șotron 2018, dedicată profesorilor voluntari din învățământul preșcolar care doresc să desfășoare Ateliere de Vară în comunități defavorizate. Trainingul va avea loc la Grădinița cu Program Prelungit ”Căsuța cu Povești” din Bistrița.

Formularul de înscriere poate fi găsit accesand link-ul de mai jos:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfi3kVubtcMEwkuKG_MDxFnulRRCDCEBK0CzfHqPZOEakW1BQ/viewform

Data limită pentru înscriere online este 15 Iunie 2018.

Sunt invitați profesorii din învățământul preșcolar care doresc ulterior să desfășoare Ateliere de Vară Șotron (2 săptămâni în perioada iulie-august 2018), într-o comunitate defavorizată, fie că aceasta este cea în care ocupă un post de profesor pentru învățământ preșcolar, fie că este una pe care o cunosc și/sau pot lucra acolo cu un alt profesor. Profesorii care participă la training vor primi:

  • kituri educaționale pentru desfășurarea modulului Ateliere de Vară Șotron (materiale pentru profesori, materiale pentru copii și un kit pentru experimente stiințifice)
  • fonduri pentru gustări și produse de igienă
  • decont navetă (acolo unde este cazul)

În urma organizării Atelierelor, profesorii vor primi adeverințe de voluntariat.

Nu există costuri de participare la aceste traininguri, iar costurile de transport vor fi decontate pentru participanții care vor organiza Ateliere de Vară Șotron.

Autor: Admin ISJBN
Data: 24/05/2018
Categorie: Informații generale
Vizualizări: