Precizări-Olimpiada de Limba și Literatura Română-etapa județeană 2020

Tabelele cu elevii participanți la etapa județeană a Olimpiadei de Limba și Literatura Română SECȚIUNEA A – Limba și literatura română - gimnaziu , unitatea de învățământ, clasa, profesorul îndrumător să fie trimise pe adresa de e-mail ramona17nov@yahoo.com, până la data de 10 februarie 2020. Norma de participare pentru fiecare școală este de 1 elev x numărul de clase pe nivel, suplimentându-se numărul de elevi pentru școlile care au obținut anul trecut premii și mențiuni la etapa județeană. De asemenea, lucrările elevilor calificați la etapa județeană, însoțite de subiecte, bareme de corectare și tabelul cu rezultatele acestora (nume, prenume, unitatea de învățământ, clasa, profesor îndrumător, punctajul obținut) să fie trimise la inspectorul de specialitate, până la data de 14 februarie 2020.

Pentru secțiunea B – Lectura ca abilitate de viață, nivel gimnazial, norma este de 1 elev x numărul de clase pe nivel (media claselor de pe un nivel, nu suma acestora), dintr-o unitate de învățământ, suplimentându-se locurile doar acolo unde anul trecut s-au obținut premii și mențiuni la etapa județeană. Data limită de trimitere a tabelelor este 10 februarie 2020.

La etapa județeană a Olimpiadei de Limba și Literatura română - clasele IX-XII norma este de 1 elev x numărul de clase pe nivel, suplimentându-se pentru școlile care anul trecut au obținut premii și mențiuni la etapa județeană. Data limită de trimitere a tabelelor este 10 februarie 2020.

Vă rugăm să trimiteți tabelele în e-mailuri separate. 

  Autor: Admin ISJBN
  Data: 04/02/2020
  Categorie: Limba și literatura română
  Vizualizări: